Apunasi matkakohteen valinnassa.

This Pretty Destination

Löydä oma matkakohteesi.

Eikö olekin joskus vaikea päättää, minne matkustaa seuraavaksi? Etenkin jos kohde ei ole se kaikista tunnetuin, infoa ja etenkin kuvia voi olla vaikea löytää. Matkaan panostetaan rahaa ja aikaa, joten ei ole mitään niin inhottavaa kuin päätyä kohteeseen jossa ei viihdy. Siksi haluan kirjoittaa matkablogia seikkailuistamme, jotta te voitte jo kotisohvalta ennakkoon todeta onko juuri tämä kohde teille sopiva. Koska yksi parhaista tunteista reissussa on se, kun pääsee kohteeseen, jonka näkemistä on odottanut pitkään.

Blogissani esittelen kohteiden parhaita puolia valokuvin. Takana 10 vuotta matkailua ja 30+ maata seikkailtu pariskuntana. Nykyään matkassa mukana myös minihenkilö. Toivottavasti voin auttaa sinua seuraavan matkakohteen valitsemisessa. 

Katso kaikki postaukset täältä.

Riikka Svensk

For choosing the correct travel destination. Sometimes it’s very hard to choose where to travel next. At least to me. Then it would be best to see great photos of different destinations. After 10 years of travel, 30+ countries as a couple and nowadays with a mini person to tag along, my blog will show travel photos from different places to make your destination choice easier.

Ota yhteyttä / Contact

[wpforms id=”319″ title=”false” description=”false”]